Uvjeti za vožnju uglavnom su povoljni - 27.09.2016

koridor, autocesta, poslovniportal.ba, biznis, autocesta, stanje na cestama, stanje na cestama, auto cesta, Hercegovina, autocesta, Vrgorac, autocesta, brzina, kazna, autocesta, Međugorje, Hrvatska, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, amkbih, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje, stanje na cestama, BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na c
Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani". Vozačima preporučujemo korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Caparde, Banja Luka (Rebrovac) - Čelinac, Ljetinić - Jelah,
- M-5 Bihać - Izačić, Kiseljak - Busovača (Polje), Ključ - Mrkonjić Grad,
- M-16.2 na ulazu u Prozor,
- M-16.4 Bugojno - Novi Travnik (na Rostovu),
- M-17 Jablanica - Mostar (u mjestu Donja Jablanica), Topčić Polje - Lašva (Nemila), Doboj -
Šešlije (dionica Johovac - Rudanka),
- M-18 Priboj - Simin Han, u Olovu (na spoju M-18 i R-467), Šićki Brod - Živinice.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-1.8 Lončari - Orašje (u mjestu Dusine),
- M-4 Teslić - Jelah (na lokaciji Vrela),
- M-5 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub),
- M-16 Banja Luka - Jajce (na lokaciji Bočac).
_______________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog izvođenja radova na graničnom prijelazu Orašje - Županja na području Hrvatske, promet će se odvijati usporeno u oba smjera.