RTV pretplata će se plaćati putem računa za električnu energiju

džemal šabić, rtv bih, gubitak, FTV, krivotvorenje, rtv, pretplata, rtv pretplata, tv pretplata, rtv pretplata, rtv pristojba, ep bih, računi, javni RTV servis, bhrt, pretplata, rtv pretplata, RTV taksa, taksa, HNS, rtv pretplata, pretplata, tv pretplata

Prijedlog će biti dostavljen nadležnim institucijama BiH. Istovremeno, Odbor sustava pripremit će i alternativni model naplate RTV pretplate. Do prihvaćanja novog modela, RTV pretplata će biti naplaćivana uz račune fiksne telefonije o čemu su parafirani ugovori javnih RTV servisa i dominantnih telekom operatera.

Članovi Odbora sustava informirani su o tijeku procesa digitalizacije i obvezama koje moraju izvršiti tri javna RTV servisa. Jednoglasno je prihvaćen revizorski izvještaj neovisnog revizora, koji se odnosi na naplatu RTV pretplate za 2012. i 2013. godinu.

Odbor sustava donio je odluku da RTV pretplata u 2015. godini bude zadržana na dosadašnjem nivou od 7,5 KM, koja je na snazi već tri godine, priopćio je Odbor javnog Radio-televizijskog sistema BiH.

Fena