Prometuje se po mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima - 04.05.2016

Mostar, bulevar, asfalt, asfaltiranje, prometnice, autocesta, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na cestama, cesta, cesta M17, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, cesta, cesta, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje
Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Na A1 dionica Vlakovo - Butile (u mjestu Treševine), zbog sanacije klizišta promet se odvija pretjecajnom trakom uz ograničenje brzine. Također na A1 dionica Visoko - Podlugovi, zbog sanacije diletacijskih naprava, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom.

Zbog pomjeranja terena, obustavljen je promet za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse na dionici M-5 Sarajevo tranzit. Za vrijeme obustave promet je preusmjeren kroz grad Sarajevo.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Tuzla - Šićki Brod (u naselju Drežik),
- M-15 Ključ - Kamičak,
- M-16 Jajce - Banja Luka (na lokaciji Lučina),
- M-17 Čapljina - Doljani (na mostu u Višićima).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-6.1 Grahovo - Livno (u mjestu Gornje Peulje),
- M-16.1 Brodsko Polje - Brusnica (u naselju Liješće).

Povodom Praznika rada i vjerskog praznika Vaskrsa, večeras do ponoći, zabrana je prijevoza eksplozivnih materijala na području BiH.
_______________________________________
Na graničnim prijelazima Velika Kladuša, Brod, Gradiška i Gradina pojačan je izlazak, a na graničnom prijelazu Doljani ulazak vozila.
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.