Pročitajte kakvo se vrijeme naredna tri dana očekuje u BiH

snijeg, Tomislavgrad, snijeg, zima, snijeg, stanje na cestama, spašavanje, lavina, eufor, Mostar, autobus, Široki Brijeg, lavina, Tomislavgrad, snijeg, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, vremenska prognoza, prognoza vremena, vremenska prognoza, Livno, Šuica, vožnja, zimski uvjeti, savjeti, Tomislavgrad, Livno, snijeg, stanje na cestama, snijeg, vremenska prognoza, meteo alarm, BIH, prometne nezgode, prometne nesreće, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, snijeg, Guste padaline, autocesta A6, hak, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, vrijeme, snijeg, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama
U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša ili susnježica očekuju se poslije podne ili u večernjim satima. Jutarnja temperatura oko -2, a dnevna oko 2 stupnja Celzijusa.

U utorak 24.11.2015., oblačno vrijeme. U nižim područjima Bosne sa kišom i susnježicom, a u višim sa snijegom. U Hercegovini kiša. Padaline slabog do umjerenog intenziteta. Jutarnje temperature od -1 do 4, na jugu od 6 do 9, a dnevne od 2 do 7, na jugu od 8 do 11 stupnjeva Celzijusa.

U srijedu 25.11.2015., pretežno oblačno vrijeme. Slabe padaline se očekuju u istočnoj Bosne, ponegdje u centralnim i južnim područjima naše zemlje. U višim sa snijegom, a u nižim sa kišom ili susnježicom. Jutarnje temperature od -2 do 3, na jugu od 4 do 8, a dnevne od 1 do 5, na jugu od 6 do 10 stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak 26.11.2015., oblačno vrijeme. U Hercegovini sa kišom. U višim područjima Bosne sa snijegom, a u nižim sa susnježicom i kišom. Padaaline slabog do umjerenog intenziteta. Jutarnje temperature od -4 do 0, na jugu od 3 do 7, a dnevne od -1 do 4, na jugu od 7 do 10 stupnjeva Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.