Predizborna poruka Hrvatima: Ja neću biti prvi koji vas je izdao

Glasacki listic
Kada ja dođem na vlast, a doći ću jer ćete vi glasovati za mene, učiniti ću sve da vas iznevjerim. Ja ću vasiznevjeriti, ali sami ste krivi što mi vjerujete i  što ćete glasovati za mene i moju stranku.

Ja vam svečano obećajem da nikada nećete imati tv kanal na svom jeziku. Taj kanal ni u kojem slučaju neće dobiti zeleno svjetlo od ovih iz glavnog grada države kojima ja služim.

Obećajem vam i da ću vas nakon što mi date svoje povjerenje izigrati i neću slušati vaš glas, nego avaz onih koji će mi pomoći da se domognem udobnih fotelja u Sarajevu. Nemojte milsiti da ću sve prigrabiti sebi, jer namjeravam ustoličiti svoju obitelj, ali i moje stranačke dužnosnike. Sve skupa mi ćemo biti ti koji ćemo vas izdati, ali vi se nećete ljutiti jer ja neću biti prvi koji vas je izdao, ali svakako nemam vam ja tu što puno pričati jer u tome imate iskustva.

Dragi moji birači vi ne trebate brinuti ni za matematiku, jer ćemo ja i tim mojih stručnih prijatelja, naravno uz pomoć Viskog predstavnika i stranih ambasada napraviti formulu kako da dođemo do svojih fotelja. Vjerujte neće nam biti teško u vlasti, jer naše je da samo klimamo glavom na ono što nam kažu naši federalni partneri i strani ambasadori. Vjerujte mi na riječ da smo uvijek rado viđeni gosti u tim stranim ambasadama, a oni svi redom kažu da smo mi najposlušniji političari.

Eto da ne duljim puno, a i nemam baš puno vremena da vam još jednom poručim da izađete na izbore i zaokružite moje ime. Nakon toga više nećete imati nikakve brige, jer ću ja nastaviti gdje je stala ova sadašnja Federalna vlada. Iskreno se nadam da ću u svom mandatu opljačkati sve ono što je ostalo u vašim županijama, pa ih onda možemo i ukinuti.

Nakon svega ja vam čvrsto obećajem da ću otići iz ove države, a onda vi na nekim drugim izborima možete  izabrati nekoga drugoga.

Predizborna poruka biračima od jednog političara koji za sebe kaže da je Hrvat, o kome je riječ prepoznat će se on sam, ali valjda i oni kojima je poruka upućena.

HERCEGOVINA.info