Pero Gudelj izašao iz bolnice: Vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku

Pero Gudelj
...o mom zdravstvenom stanju i zahvalim mnogim ljudima", riječi su kojima se poznati bh. biznismen Pero Gudelj obratio javnosti danas kada je otpušten iz bolnice u Sarajevu.
On je u pismu objavljenjom na zvaničnoj stranici svoje kompanije FIS d.o.o. Vitez napisao da se trenutno dobro osjeća i da je prvi dio njegovog liječenja na UKCS uspješno završen, zahvaljujući izuzetnoj stručnosti doktora i kompletnog osoblja kojima se iskreno zahvalio za sve što su učinili.

Dodao je da ga od idućeg tjedna očekuje nastavak liječenja u toplicama.

"Želim reći da sam iskreno dirnut zanimanjem tolikog broja ljudi, od kojih mnoge osobno ne poznajem, za moje zdravstveno stanje. Od srca hvala svima vama koji ste svakodnevno pratili informacije o mom zdravlju te u mislima i molitvama bili uz mene. Mnogi prijatelji su uspjeli i da me posjete u bolnici pa ih ovim putem pozdravljam i još jednom zahvaljujem na pažnji. Neki od njih su: predsjednik Federacije Marinko Čavara, vlasnik Violete Petar Čorluka, Senad Hadžifejzović, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Josip Pejaković, Marinko Jurčević, Boro Ramljak, Tončo Maros, Mato, Srećo i Željo Šarić, rođaci i prijatelji iz Njemačke i Austrije, gvardijan samostana Guča Gora fra Drago Pranješ Čarli, fra Pero Vrebac iz Bile, časne sestre Milica Šarić iz Sarajeva i Celija Šarić iz Zagreba te mnogi, mnogi drugi. Zahvaljujem na posjeti mojim dugogodišnjim poslovnim prijateljima Franji, Anti i Vladi Rajković, Alojzu Mlakiću, Mirku Bobašu, braći Vujević, Franji Franić, Muji Smajiću, a sve ostale koji su također izrazili želju da me posjete, ali čija posjeta zbog zgusnutog rasporeda liječenja nije realizirana, od srca pozdravljam i poručujem; vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku", poručio je Gudelj.

Posebno je naglasio kako zna da su uz njega sve ovo vrijeme bili svi radnici FIS-a te da su i oni imali želju da ga vide.

"Mojim dragim Fisovcima veliko hvala u želji da se uskoro i vidimo. Na kraju, želim i javno da uputim riječi zahvalnosti i meni najbližima, a to je moja obitelj. Hvala mojoj djeci koja su svakodnevno uz mene, te Zdravku Ramljaku i Dragici Bonić. Srdačno vaš, Pero Gudelj", riječi su kojima je završeno pismo.

klix.ba