Orašju potrebna sredstva za zaštitu od komaraca i klima uređaji za kolektivni centar

poplave, pomoć, vojska, pomoć, poplava, Hercegovina, poplava, nesreće, pomoć, BIH, Slavonija, poplave, poplave, pomoć, poplave, apel, Orašje, poplave, pomoć, evakuacija, sava, crna kronika, Orašje, pljačka, vojska, poplave, Vlada RH, sava, vodostaj, poplave, sava, beskućnik, poplava, humanitarne akcije i apeli, poplave, sava, poplave, Orašje, pomoć, poplave, Posavina, poplave, šteta, Brčko, poplave, kuća
Ravnateljica škole Sunčana Dominković navela je da su potrebni i klima uređaji za kolektivni centar. Potrebna su i sredstva za zaštitu od komaraca, jer se zbog vlage pojavio veliki broj ovih insekata.

Kako ističe Dominković u Orašju se stanovništvo organiziralo dok su uposlenici škole - volonteri uključeni u rad i pomaganju u kolektivnom centru. Ravnateljica OŠ Orašje također naglašava kako je higijena u ovom centru na visokoj razini te da se vodi računa o potrebama korisnika.

Iz kolektivnog centra se donacije, ukoliko ima viška, šalju mjesnim zajednicama i onda preko njih dostavlja ugroženom stanovništvu u poplavama.

FENA