HSP dr. Ante Starčević BiH: Prije 192 godine rodio se Otac Domovine

HSP AS BIH, hsp ante starčević, BIH, HSP AS BIH, Uskrs, Uskrsna čestitka, HSP AS BIH, hsp ante starčević, HSP dr. Ante Starčević, BIH, priopćenje, hsp ante starčević, priopćenje, hsp ante starčević, bojkot, hsp ante starčević, Vrgorac, Ljubuški, HSP AS BIH, hsp ante starčević, ivan tepeš, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Kupres, HSP AS H, hsp ante starčević
Ovim riječima je predsjednik Milijan Nakić otvorio redovitu sjednicu predsjedništva na kojoj su se nazočni prisjetili rođendana Oca Domovine dr. Ante Starčeviča.
Ostatak sjednice je protekao u podnošenju izvješća o radu podružnica u cijeloj Bosni i Hercegovini, a u posebno je istaknut zamjetan podnošenje zamolnica za članstvom u HSP dr. Ante Starčević BiH.
Predsjedništvo je donijelo odluku da će svaku zamolnicu detaljno razmotriti kako se ne bi dogodilo da u stranku pokušaju ući oni kojima je osobni interes važniji od interesa hrvatskog naroda. Ovo se posebno odnosi na potencijalne članove stranke, koji napuštaju druge stranke, te posebno one sa koji napuštaju stranke koje lažno nose pravaški predznak.

S druge strane HSP dr. Ante Starčević BiH pozdravlja zamolnice velikog broja mladih ljudi, koji nisu nikada bili članovi niti jedne stranke i koji će svojom mladošću, znanjem i elanom pridonijeti boljitku hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.