Građanima sa bh. putovnicom onemogućen prelazak granice sa Hrvatskom

mandarine, granična policija, Metković, policija, bjegstvo, uhićenje, utvrđen identitet mrtve osobe, jama Cerovica , Hrvatska zemlja, državljanstvo, granica, granica između Hrvatske i BiH, sustav, čekanje, policija, Dubrovnik
Prelazak je onemogućen za sve osobe koje nisu državljani neke od zemalja članica EU.

"Mi smo od kolega iz Hrvatske obaviješteni da je zbog tehničkih problema u sustavu granične kontrole privremeno onemogućen prelazak granice na ovom graničnom prijelazu za sve osobe koje nemaju putovnicu neke od zemalja članica EU. Time je prelaz onemogućen i za državljane BiH. Do prekida je došlo u 12 sati i 20 minuta kaže za Klix.ba Sanela Dujković, glasnogovornica Granične policije BiH.

Prelazak se odnosi i na ulazak u zemlju i izlazak iz nje, a granična policija poziva bh. građane na strpljenje i razumijevanje. Postojeći kvar će biti saniran u što kraćem mogućem roku, a javnost će o tome biti pravovremeno obaviještena.

Isti slučaj se dogodio na graničnom prijelazu Orašje-Županja prije dva tjedna, i građani BiH su čekali preko dva sata na prijelazu u kilometarskoj koloni.

HERCEGOVINA.info