Evo kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan

kiša, zima, toplota , nevrijeme, vremenska prognoza, vrijeme, zima, vremenska prognoza, kiša, meteo alarm, Hercegovina, nevrijeme, snježno nevrijeme, kiša, Katarina Zovko Ištuk, bura, kiša, oluja, kiša, narančasto upozorenje, nevrijeme, vremenska prognoza, nevrijeme, kiša, meteo alarm, vremenska prognoza, kiša, nevrijeme, vremenska prognoza, kiša, nevrijeme u Mostaru, nevrijeme, kiša, rostilj, roštiljanje, nevrijeme, Federalni hidrometeorološki zavod

Tijekom dana, novo naoblačnje sa zapada, koje krajem dana i tijekom noći, može uvjetovati slabu kišu u južnim i zapadnim područjima.

Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Najviša dnevna od 7 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Jutros je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 07 sati:

Bugojno -2 stupnja,
Bjelašnica, Goražde, Ivan Sedlo, Sarajevo, Tuzla i Zenica 0,
Sanski Most 1,
Kupres i Livno 3,
Drvar 4,
Gradačac 7,
Mostar, Stolac i Čapljina 8,
Bihać 10,
Neum 11 stupnjeva.

U utorak, 16.12.2014. u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Intenzivnije padaline očekuju se Hercegovini, očekivana količina padalina u tim djelovime kretat će se između 30 i 60 litara kiše po metru kvadratnom, a na krajnjem jugu lokalno i više. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera, krajem dana u skretanju na istočni i sjeveroistočni smjer. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

U srijedu, 17.12.2014. u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom prije podne. Na planinama je moguć snijeg. Poslije podne se očekuje prestanak padalina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 7, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura 5 do 10, na jugu do 14 stupnjeva.

U četvrtak, 18. 12.2014. U Bosni i Hercegovini se očekuje umjereno oblačno vrijeme. Nešto više naoblake se očekuje u istočnim i centralnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 10, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 15 stupnjeva.

Federalni Hidrometeorološki zavod