Dalipagić: Međunarodnim cestovnim prijevozom se možemo ponositi

BIH, AIRH, saša dalipagić
... međunarodnih cestovnih prijevoznika tereta (AIRH) na kojoj su izabrani predsjednik, dva potpredsjednika i članovi Odbora Udruženja. Na Skupštini se prigodnim govorom obratio zamjenik ministra komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Saša Dalipagić.

U svom govoru zamjenik Dalipagić je istakao da su u Bosni i Hercegovini rijetka područja kojima se možemo ponositi kao što je to međunarodni cestovni prijevoz.

„U svakom slučaju usluga koju vi pružate i koja je potpuno konkurentna u ostalim zemljama je dokaz da se stvari mogu pomicati naprijed. Kvalitetu usluge moramo staviti na prvo mjesto, vodeći računa da sve one prijevoznike koji zloupotrebljavaju sustav onemogućimo u daljem štetnom djelovanju po sve nas. Međunarodni nastup je bitan jer je to ogledalo Bosne i Hercegovine i element koji olakšava naš nastup prilikom pregovora sa drugim zemljama", pojasnio je Dalipagić.

Na kraju svog izlaganja zamjenik Dalipagić je istakao da administracija ne smije biti sama sebi svrha, već da treba jakog privrednog partnera sa kojim pronalazi najbolja rješenja, a to je osobito bitno u ovom području.