8. KAT: Slovenski psihoanalitičar izvrijeđao žene, urednica sve proglasila 'malom provokacijom'

Primarna uloga žene je ugađanje muškarcu. Uspješne žene kastriraju muškarce, feminizam je uništio muško-ženske odnose.

Muškarci su oni koji se trebaju ponositi uspjesima, oni su ti koji imaju organ više, a žene im na tom organu zavide i za njim čeznu. To u potpunosti određuje žensko postojanje. Funkcija žene je da bude lijepa, da prima i da svojom atraktivnošću i podatnošću privuče muškarca - ispričao je u HTV-ovom '8. katu' Roman Vodeb, slovenski psihoanalitičar koji je u ponedjeljak bio gost emisije nazvane 'Uspješni, zgodni i sami' u kojoj se nastojalo objasniti zbog čega takvi muškarci nisu pronašli svoje bolje polovice, prenosi jutarnji list.

Urednica Vesna Karuza ne nalazi ništa sporno u Vodebovim tvrdnjama.

- U zafrkanciji govorim da ću sada doma biti, kako je naš gost iz Slovenije rekao, 'lepa i nemoćna' i tako ugađati mužu - govori Karuza i nastavlja:
- Žao mi je što su ovo izdanje naše emisije neki televizijski gledatelji smrtno ozbiljno shvatili, jer nama to nije bila namjera. Jučerašnje izdanje '8. kata' nikako nije naš prilog na temu uvođenja zdravstvenog odgoja u škole. Umjesto toga, naša ekipa pokušala je napraviti mali iskorak u emisiji, kojeg smo postigli i zahvaljujući kontroverznom gostu. Vodebovo gostovanje naša je mala provokacija, ali i poruka ženama s karijerom da možda malo stanu na loptu i nakratko se zamisle - kaže Karuza.

Ni Daniela Trbović ne razumije zbog čega je emisija po prvi put obasuta i negativnim kritikama.

- Ja sam zahvaljujući Vodebu napokon shvatila da nemam sreće u ljubavi zato što sam lijepa, mlada i uspješna, pa kao takva kastriram muškarce. Unatoč toj mojoj sklonosti prema kastriranju, još uvijek živim u nadi da za mene postoji ljubav i seks nakon pedesete godine - nada se Daniela.