Nakon 14 godina otvoreni tajni sefovi ratnog zločinca Arkana! U njima pronađeno...?

ceca, arkan, udaja, arkan, UDBA, ubojica, Željko Ražnatović-Arkan, u Komercijalnoj banci, ratni zločinac, tužitelj za ratne zločine, Željko Ražnatović-Arkan, Beograd, u Komercijalnoj banci, ratni zločinac, Svetlana Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, ceca, arkan, Željko Ražnatović-Arkan
U Komercijalnoj banci u Beogradu u ponedjeljak su otvoreni sefovi ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, ali u njima nije ništa pronađeno!

Prošlog tjedna naredbu za otvaranje dva sefa izdao je sudac za prethodni postupak po zahtjevu Tužiteljstva za ratne zločine.

Tužiteljstvo za ratne zločine bilo je zainteresirano da u svrhu prikupljanja dokaza dozna je li ratni zločinac u svoje sefove pohranio dokazni materijal.
Zahtjev je Tužiteljstvo podnijelo nakon što je iz Haškog tribunala dobilo materijale koji su bili predmet optužnice protiv Ražnatovića.

No, ono što je intrigantno jest da otvaranju sefova nisu prisustvovali nasljednici Željka Ražnatovića Arkana, a niti Svetlana Ceca Ražnatović, prenose regionalni mediji.

Znaju li možda oni što je trebalo biti ili bilo pohranjeno u sefovima ratnog zločinca?

dnevno.hr