FOTO  Sportsko-humanitarni spektakl u Čapljini

rukometna reprezentacija bih, HRK Čapljina, Slaven Miličević

Foto: Hercegvina.info

ČAPLJINA: U prepunoj sportskoj dvorani u Čapljini odigrana je humanitarna utakmica između HRK Čapljina i rukometne reprezentacije BIH koja je ovih dana na pripremama u Mostaru za nadolazeće Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera a prilog od ulaznica ide kao pomoć za liječenje oboljelog mladog košarkaša HKK Čapljina Lasta Slavena Miličevića. Na kraju je rezultat bio 43:26 za rukometnu reprezentaciju BIH ali to ipak nije bilo u prvom planu već ta humana misija koju su ovom utakmicom pokrenuli HRK Čapljina i Općina Čapljina a priključio se i stručni stožer rukometne reprezentacije.

Za HRK Čapljina su nastupili i neki raniji igrači kao što su Kukrika, Dominiković, Kolovrat, Suton...a na klupi reprezentacije BIH je bio i čapljinac Nikola Prce, najbolji sportaš BIH, kojeg izbornik Dragan Marković čuva zbog nedavne povrede pa se tek očekuje njegov puni igrački angažman.

Načelnik Općine Čapljina dr. Smiljan Vidić pred početak je utakmice uručio prigodne poklone Nikoli Prci te izborniku i stručnom stožeru rukometne reprezentacije BIH. Svoj veliki doprinos ovom sportsko-humanitarnom spektaklu dale su i neumorne čapljinske mažoretkinje koje su nastupile sa svojim seniorskim sastavom te kadetkinjama A i kadetkinjama C.