Reprezentativni okršaj braće Mostaraca: Igor Karačić sanja okršaj s bratom na Svjetskom prvenstvu

Igor Karačić
Izbornik Hrvatske Slavko Goluža će krajem prosinca objaviti spisak pozvanih rukometaša na Svjetsko prvenstvo koje se održava početkom naredne godine, a jedan od potencijalnih putnika u daleki Katar mogao bi biti i Igor Karačić.

Zanimljivo je da bi tamo Igor mogao zaigrati protiv rođenog brata Ivana koji nastupa za BiH reprezentaciju, a upravo je o tome rukometaš Vardara govorio za hrvatske medije.

"Igrali smo jedan protiv drugog u SEHA ligi i u prvenstvu i to su uvijek bile dobre utakmice. Vrhunac bi bio da zaigramo jedan protiv drugog na Svjetskom prvenstvu, a to bi bio i veliki meč za Mostar koji bi imao dva brata u istoj skupini Svjetskog prvenstva", rekao je Igor Karačić koji je rođen u Mostaru.

Ovaj rukometaš je u svojoj karijeri nosio dresove Zrinjskog, Bosne i Vardara a u prošlosti je već nastupao za A reprezentaciju Hrvatske. Karačić je na početku karijere nastupao i za sve omladinske selekcije Hrvatske.

Svakako da bi duel Ivana i Igora Karačića na Svjetskom prvenstvu bio svojevrstan kuriozitet jer se ne dešava često da se dva rođena brata susreću jedan protiv drugog u dresovima različitih reprezentacija.

Foto: crosport.hr