Ivan Karačić: Reprezentacija BiH mi je sve dala i sada ću da joj se odužim

Ivan Karačić, rukometna reprezentacija bih, Ivan Karačić, BIH, rukomet, katar, Ivan Karačić, rukomet, Rumunjska, BIH, bjelorusija, Ivan Karačić, rukomet, rukometna reprezentacija bih
"Svaki svoj atom snage dajem toj reprezentaciji. Nema ništa na svijetu što me može zaustaviti da praktično, što se kaže, poginem za tu reprezentaciju. Svi dječaci iz Hercegovine žude za hrvatskom reprezentacijom. Naravno, za to ima objektivnih razloga. Hrvatska reprezentacija je svjetski brend. Svi bi igrači voljeli da se bore, da igraju svako natjecanje za medalju. Sada je to druga slika, sada će dosta dječaka ići da igra za Bosnu i Hercegovinu jer otvara se prilika, plasirali smo se na svjetsko prvenstvo" kazao je Karačić.

On je dodao da BiH ima jako dobru grupu i priliku da se kvalificira i na predstojeće europsko prvenstvo.

"Na žrijebanju za predstojeće svjetsko prvenstvo u Kataru smo u drugom šeširu, što znači da ćemo dobiti nešto lakše protivnike. Ukoliko ostvarimo dobar rezultat na SP-u, sljedeće kvalifikacije mogle bi biti puno lakše. Nadam se da će BiH postati stalni učesnik velikih natjecanja" kazao je Karačić, koji je bio jedan od ključnih igrača bh. reprezentacije, koja se prvi put u povijesti plasirala na SP.