FOTO   HŽRK Grude Autoherc: Odigrana humanitarna utakmica za Dubravka Knezovića

 HŽRK Grude Autoherc: Odigrana humanitarna utakmica za Dubravka Knezovića
...nače aktualnih prvakinja Bosne i Hercegovine i hrvatskog prvoligaša ,ekipe ŽRK Dugo Selo 55.

Sportski prijatelji iz Gruda i Dugog Sela su ovu utakmicu odigrali kao humanitarnu i kompletan prihod od prodaje ulaznica je namijenjen pomoći grudskom mladiću Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji.

Gurađanke i Gruđani kao mnogobrojni posjetitelji iz cijele Hercegovine i Imotske krajine su i ovaj put pokazali svoju humanost i plemenitost.

Više od tisuću ljudi je nazočilo današnjoj utakmici i tako uživo dalo podršku našem Dubravku koji je isto tako bio u dvorani, a puno više njih je proteklih dana kupilo ulaznice na raznim prodajnim mjestima ili uplatilo izravno na Dubravkov račun određeni iznos.

Konačni učinak akcije je sljedeći:

-Od prodaje slatkiša u dvorani iznos 124,00 KM

-od gotovinskih donacija pojedinaca 695,00 KM

-uplate donacija na žiro račun Dubravku 3.400.,00 KM

-prodano 2478 ulaznica u vrijednosti od 13.740,00 KM

Što sve zajedno iznosi 17.959,00 KM

U programu su sudjelovale grudske mažoretkinje te plesni klubovi Grude i Široki Brijeg.

Ulaznice za današnju utakmicu su kupile i sve igračice i članovi vodstva oba kluba.

Što se tiče sportskog dijela današnjeg programa on je također bio na iznimno visokoj razini i gledatelji su mogli uživati u odličnom rukometu.

Cijela utakmica je protekla u brzoj igri obje ekipe u dosta izjednačenom rezultatu u prvom poluvremenu te boljoj igri domaćih igračica u drugom poluvremenu.

Bilo je tu dosta lijepih poteza, odličnih vratarskih intervencija, prekrasnih golova. Opći je dojam da su danas u dvorani Bili Brig svi bili pobjednici.

HŽRK Grude Autoherc se zahvaljuje svima onima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju i odigravanje ove utakmice ,a našem prijatelju Dubravku želimo sretnu i lijepu budućnost.

HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Dugo Selo 55 29:26(13:12)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja :1000

Suci; Ivan Džolić i Ivan Šarac

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj,Anđela Milas,Amanda Marić 8,Nikolina Čutura 6,Chiara Radić,Marija Gudelj 5,Ana Vrančić 3,Josipa Braćić 3,Matea Bandić,Andrea Prusina 2,Ana Nikić,Klara Mikulić,Anita Azinović 1,Tina Bandić,Martina Leko,Ana Kondža 1

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:6(6)

Isključenja:6 min

ŽRK Dugo Selo 55

Mara Buudić,Josipa Đurak,Ivana Kirin 3,Valentina Čamber 2,Josipa Grebenar 2,Ana Radovac,Marina Slišković,Andrea Pavković 4,Josipa Bebek 7,Marija Karaula,Anamarija Galić 3,Iva rokavec 4,Iva Šebalj,Anđela Lekić 1,Ines Lisjak

Trener:Tanja Plašić

Sedmerci:4(3)

Isključenja:4 min