TK Mostar: Andrej Grubišić osvojio dvostruku titulu

Andrej Grubišić , tk mostar, tenis

Član Teniskog kluba Mostar i reprezentacije BiH, Andrej Grubišić (1999.), nakon teških ozljeda koje su ga pratile tjekom prošle godine, oporavka od 6 mjeseci i izostanka sa teniskih terena, uspio je ostvariti veliki rezultat i postati državni prvak BiH u tenisu.

Grubišić je pobjedio u pojedinačnoj konkurenciji i u konkurenciji parova sa Mirzom Čabrom iz Zenice, i tako se okitio dvostrukom titulom prvaka države.
Uz svakodnevne treninge, naporan rad, velika odricanja i uz potporu kluba, a posebno zahvaljujući zalaganju i profesionalnom radu svojih trenera, Roberta Raguža, Kristijana Vujnovića Cice i kondicionog trenera profesora Ivana Bevande, Grubišić se ponovno vratio na vrh juniorskog BiH tenisa.

Na teniskom turniru na kojem su sudjelovali najbolji juniori iz BiH do 16 godina, Andrej Grubišić je pobjedio Šantić Hamzu iz Mostara rezultatom 6/3 6/3, Čabro Mirzu iz Zenice 6/0 6/3, Pezer Marka iz Prnjavora 6/3 6/1 i u finalu Tomić Lukasa iz Tuzle 6/4 6/3 i tako, bez izgubljenog seta, osvojio prvo mjesto.

Ovim iznimnim uspjehom Andrej je stekao pravo sudjelovanja na Europskom prvenstvu u tenisu do 16 godina koji se svake godine održava u Moskvi.