Stolnotenisači Mostara jesenski prvaci BiH

stolni tenis
... u premijer ligi BiH natječe deset klubova.

Zadnja prepreka su im bili igrači STK ALADŽE iz Sarajeva gdje su slavili rezultatom 4:1. Prvi dio prvenstva odrađen je po zacrtanom planu ali oprez i dalje postoji jer se prvak odlučuje u play offu.

Prve četiri ekipe na kraju prvenstva plasirat će se u play offu, a titulu prvaka kao i pobjednika kupa BiH brane upravo stolnotenisači Stk Mostara.

Najzaslužniji za ovaj uspjeh su upravo igrači: Ivan Bobaš,Adnan Šehić,Dragutin Šurbek i Marko Vučijak pod vodstvom trenera Danijela Berezovskog. Ove lijepe uspjehe i donesene 4 titule u Mostar prati vrijedna uprava kluba bez kojih ove lijepe sportske priče nebi ni bilo na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Draganom Palametom, podpredsjednikom kluba gospodinom Mirom Miljkom,sportskim direktorom kluba gospodinom Ivanom Sušcom, tajnikom kluba Vedranom Šimunovićem ostalim članovima uprave i prijateljima kluba kojim se ovom prilikom posebno zahvaljujemo.

Proslavu jesenskog prvaka ekipa je upriličila u Studentskom centru Mostar na čelu sa ravnateljom gospodinom Draganom Mikulićem koji jako puno pomaže ovom klubu,ovom prilikom i njima veliko hvala poručili su nam iz kluba.