FOTO  Sarajevski kiseljak open: Prvi nositelj turnira bori se za finale

Kiseljak, kiseljak open, turnir
...u polufinalnom meču boriti za finale pojedinačnog natjecanja te igrati u finalu parova.
Protivnik će mu biti Gianluigi Quinzi iz Italije dok će u drugom polufinalnom meču nastupiti Dejan Katić iz Srbije i Francuz Laurent Lokoli .

Osim polufinalnih mečeva danas je na rasporedu i finale parova u kojem će igrati Brazilac Wilson Leite i Lindell protiv Stevena de Waarda i Scotta Poudziunasa iz Australije.


Podsjećamo, organizator turnira je Teniski klub Elliptic iz Kiseljaka u suradnji s Općinom Kiseljak. Riječ je o 17. po redu turniru te sedmom koji se igra po pravilima Međunarodne teniske organizacije ITF, odnosno boduje i za ATP ljestvicu.
Ukupan nagradni fond turnira je 10 000 američkih dolara a osim Općine Kiseljak te mnogobrojnih sponzora turnir su pomogli i predsjednik FBIH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH Lidija Bradara te županijsko ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta.


Teniski klub Elliptic nalazi se na Gromiljaku, općina Kiseljak i svim posjetiteljima tijekom cijelog turnira nudi besplatno gledanje svih mečeva. Osim toga, svi današnji mečevi kao i sutrašnje finale mogu se pratiti i uživo putem video streama na web stranici Kluba www.tkelliptic.com .

Finale je predviđeno u nedjelju za 14 sati uz bogat zabavni program.