Neretva Outdoors: Najuzbudljiviji događaj ovog ljeta u dolini Neretve

Neretva Outdoors, Neretva, ljeto, baćina, utrka, adrenalinska utrka
Fantastične lokacije, zabavne discipline i golema doza adrenalina zasigurno će privući veliki broj zaljubljenika u sport. U dvodnevnu avanturu upustit će se brojni natjecatelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a svi skupa će se na kraju osladiti ukusnim delicijama koje će spremiti ''Pivčeva kala''.

Baćina trail, 5. rujna - Program započinje utrkom na Baćinskim jezerima gdje će natjecatelji pojedinačno trčati stazom koja okružuje sedam jezera. Dvanaest i dvadeset jedan kilometar puta podijeljeno je na više kontrolnih točaka, gdje natjecatelje očekuju voda i voće za okrepu, ali i tim HGSS-a koji je spreman pripomoći u svakom trenutku.

Neretva challenge, 6. rujna - najzanimljivija utrka na ovim prostorima iz godine u godinu okuplja sve veći broj natjecatelja. Razlog je vrlo jednostavan. Naime, ovo je jedina koja uključuje vožnju kajakom, trčanje i orijentaciju. Sudionici u timovima u utrci dugoj 35 km po dvoje zajedničkim snagama izvršavaju zadane discipline, dok istovremeno upoznaju prekrasne rukavce Neretve te zanimljiva brda i doline. Veslanje kajaka rijekom Neretvom nastavlja se na trčanje planinskim stazama Slivna, a zatim se daskama, tzv. Supovima, vesla morem do ušća Neretve.

Kraj ljeta dočekajte uz adrenalinsko putovanje našom prekrasnom dolinom, dobru spizu i ugodno društvo na najiščekivanijem pustolovnom događaju- Neretva outdoors
Kontakt osoba

https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/114

Avanturistički klub Osmica
www.facebook.com/aklubosmica
[email protected]
Jadran Kapović, predsjednik kluba /mob: 091 456 6780