FOTO  Mostarske mažoretkinje: Najava odlaska u Nicu

Mostarske mažoretkinje
. Ovim atraktivnim putovanjem Mostarske mažoretkinje će otpočeti ovogodišnju sezonu svojih Europskih turneja, a cijela ova godina će za MM biti prepuna putovanja na brojne Europske destinacije . Isto tako bitno je napomenuti da je 2015 godina jubilarna - naime MM u ovoj godini slave 20 godina postojanja pa će stoga MM upravo brojnim putovanjima slaviti svoj 20 -ti rođendan.

Inače ovaj karneval u Nici se obilježava od 1294. godine te ga svake godine posjeti više od milion ljudi iz cijelog svijeta ,a na svakom od nastupa bude oko 600 tisuća gledatelja . Ovaj podatak nalazi se na službenim stranicama karnevala :

http://www.nicecarnaval.com/en/carnaval/historique/origine.php

U programima koje će se održavati i preko dana i večeri sudjelovati će oko 1.000 glazbenika i plesača iz cijelog svijeta.

U jedinstvenom ambijentu, na Promenade des Anglais- glavnoj ulici u Nici održavati će se glavni preformansi koji će svoji završnicu imati na centralnom trgu u Nici- trgu Masena te će upravo Mostarske mažoretkinje biti prvi izvaođač iz Bosne i Hercegovine na ovako prestižnom karnevalu.

Na ovo putovanje krećemo sa svojim seniorskim timom a kao pratnja ovaj puta će s nama ići orkestar iz Zenice s kojim ćemo ovaj puta po prvi puta surađivati.

link sa najavom kanevala :

https://www.facebook.com/video.php?v=818778461509573&set=vr.818778461509573&type=2&theater