FOTO  Mostarka Sandra Čule nastupa na državnom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu

sandra čule

Naime u nedjelju, 26.04.2015.god od 17. h održat će se XVI državno prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu za natjecateljsku 2015 godinu.

Prvenstvo se organizira pod krovnom organizacijom BBFBIH (Bodybuilding savez Bosne i Hercegovine), i u suradnji s Gradskom športskom dvoranom Tomislavgrad i Body fitness clubom „Adonis".

Natjecanje će se održati u više kategorija za muškarce i žene. Pobjednici natjecanja će predstavljati reprezentaciju Bosne i Hercegovine na službenim natjecanjima u 2015 godini.

Obzirom da je bodybuilding i fitness sve popularniji u Bosni i Hercegovini očekuje se rekordan broj natjecatelja kako u muškoj, tako i ženskoj konkurenciji, priopćili su organizatori, koji se nadaju da će se publika iz cijele Bosne i Hercegovine doći vidjeti najbolje natjecatelje iz Bosne i Hercegovine.

Među ženskim natjecateljkama naći će se i naša Mostarka Sandra Čule, kojoj je ovo debitantski nastup, a nju ćemo moći vidjeti u kategoriji body bikini. Iza Sandre su kao što nam i sama kaže 4mjeseca priprema u koje je uloženo dosta truda i žrtve, al na kraju se nadamo da će zablistati na bini.

Sandra se ovim putem želi zahvalit mnogim dobrim ljudima koji su joj izašli u susret tokom priprema,a neki od njih su: glavni i odgovorni za Sandrine pripreme je trener Adnan Gosto iz sarajevskog cluba Gym Elita za koji se i natječe, X-Fit Mostar koji su joj omogućili svu potrebnu suplementaciju tokom priprema, fitness club Body Zone, odlična teretana u kojoj je odradila treninge uz pomoć trenera Lea Zovke i svog momka Marina Pehara.

Također tu su i sponzori koji su zaduženi za Sandrin izgled da 26.04. zasija na bini: Frizerski salon Ana K., i Kozmetički salon La Casa Bonita. I ostali, Caffe club Drugi Način, Club Absolute iz Čapljine i Caffe slastičarna Aldi. Kao što je sama kazala, dosta ugodno je iznenađena pozitivnim reakcijama na ovo natjecanje. I za kraj nam ostaje da Sandri poželimo sve najbolje i da se u Mostar vrati sa medaljom.

HERCEGOVINA.info