FOTO  Darko Knezović: Titulu prvaka posvećujem obitelji, prijateljima i i djevojci

Darko Knezović
Evo što Darko kaže za naš portal HERCEGOVINA.info nakon osvajanja titule:

Kao prvo čestitke na osvajanju naslova.

Hvala na čestitkama!

Hoćeš li nam reći kako je došlo do toga da se počneš baviti bodybuildingom?

Bodybuildingom sam se počeo baviti rekreativno prije nekih 11 godina. Nekako sam uvijek težio individualnim sportskim aktivnostima i imao sam želju postići određenu tjelesnu građu. Kada sam primjetio prve promjene na sebi, to je bilo to. Kako kažu, ujela me 'željezna buba'.

Na državnom prvenstvu osvojio si zlato. Možeš li nam ukratko opisati natjecanje?

Natjecanje je bilo odlično organizirano, kandidati su bili odlični, kao i druženje s njima. Naučilo se dosta tog novog. Iako sam imao iskusne natjecatelje uz sebe kao potporu, imao sam blagu tremu, za koju na kraju mogu reći da je bila pozitivna, budući da sam osvojio zlato u kategoriji do -80kg.

S obzirom da si debitant da li si očekivao ovako veliki uspjeh?

Izašao sam na natjecanje bez nekog velikog očekivanja, ali sigurno da sam priželjkivao da ostvarim što bolji rezultat i prije svega ostavim dobar dojam na sudije i publiku, što sam na kraju i uspio.

Kome posvećuješ ovu titulu prvaka?

Cijelo vrijeme sam imao podršku obitelji i prijatelja, a najveća potpora mi je bila djevojka, kojom se ovim putem posebno zahvaljujem, tako da ovu titulu posvećujem njima.

Kakvi su osjećaji kod tebe sada nekoliko dana nakon osvajanja titule?

Još uvijek sam pod dojomom, lijepo se osjećam zbog tog što sam postao dijelom neke priče i to mi je ujedno motivacija za dalje.

Kakvi su ti planovi za budućnost što se tiče u bodybuildinga?

Za početak slijedi predah od treninga par dana i uživanje u hrani, a onda idemo dalje s treninzima i pripremama za neku drugu sezonu.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

Želio bih se još zahvaliti mom mentoru Leu Zovki na strpljenju i uspješno odrađenom poslu, jer bez njegovog vodstva ovo ne bi bilo ostvarivo. Također veliko hvala Golden pub-u na podršci tijekom priprema i ekipi iz Arena sport centra u Mostaru! Hvala i vama i vašim čitateljima!

HERCEGOVINA.info