Bombarder s Neretve bije novi boj – ovog puta protiv Rasulija !

Damir Beljo, borba, boks

Radi se o Mohammadu Rasuliju, 37-godišnjem njemačkom boksaču koji u svojoj karijeri ima skor od 16 pobjeda , 4 poraza te 4 neodlučene borbe.
Damir Beljo je za portal Hercegovina.info izjavio:

„Davno sam se počeo spremati za obranu titule , ali sam se nažalost ozlijedio. Sada opet naporno treniram i nadam se da ću za borbu biti u odličnoj formi. Sve boksače poštujem i tko se god nađe u ringu , može biti samo opasan borac . Vjerujem u sebe i Boga i nadam se da je ovo posljednja stanica do ostvarenja mog cilja. Što se tiče Rasulija, jako je tvrd borac koji voli ulaziti u razmjene udaraca te je zbog toga i dosta atraktivan. S druge strane, ono što ga čini još opasnijim jest činjenica da je za njega ovo jedna od posljednjih šansi da ostvari veliki uspjeh u boksu , jer u slučaju njegove pobjede , on sljedeći meč boksa za ogroman novac. Sebi ne smijem dopustiti da u meču bilo što krene u pogrešnom smjeru. Meni je u interesu da zadržim pojas te da što prije dobijem priliku za napad na svjetsku titulu !"

Ovim putem pozivamo sve navijače Damira Belje te istinske ljubitelje boksa da nazoče ovoj manifestaciji koja će se održati 16.10.2015 u Širokom Brijegu. Mjesto održavanja manifestacije je sportska dvorana Pecara.