FOTO  Završeno 1. kolo malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

malonogometni turnir Čapljina, Božićni turnir

ČAPLJINA-Utakmicama desete večeri završeno je 1. kolo velikog malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini.

U prvoj utakmici večeri sastale su se momčadi SUŠAK PROMET Čapljina i FAST FOOD LORENA/CAFFE CAMPARI Čapljina. Na kraju je rezultatom 4:1 slavila momčad SUŠAK PROMET koja je i prikazala dosta više od igre te je cijelo vrijeme imala inicijativu na terenu. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Suton(2), Vazgeč i Putica dok je jedini pogodak za poraženu momčad postigao Stojić.

Druga utakmica večeri bila je dosta neizvjesnija a pobjednik je odlučen tek nakon izvođenja šesteraca. Sastale su se momčadi A.S FAURA Stolac i PORSHE PANAMERA Čapljina. Utakmicu je bolje otvorila momčad iz Stoca koja je i povela preko Boškaila a onda je imala i kazneni udarac kojeg nije realizirao Alađić, točnije njegov je udarac obranio vratar momčadi PORSHE PANAMERA. I nakon toga momčad iz Stoca ima više od igre pa preko Mijatovića dolazi u vodstvo od 2:0 pa je tada izgledalo kako će nestati svaka rezultatska neizvjesnost. No, momčad PORSHE PANAMERA se vraća u igru pa najprije Prce smanjuje na 2:1 a desetak sekundi prije kraja Jelavić pogađa za 2:2 pa se pristupilo izvođenju šesteraca. U tome spretniji bili igrači FAURE i tako izborili prolaz u drugi krug ovog natjecanja.

Na poluvremenu druge utakmice izvučeni su i parovi 2. kola turnira u Čapljini.

Tako se u četvrtak u prvoj utakmici večeri(18 sati) sastaju AMAGAL Gorica Grude- KUMOVI Ljuti Dolac. U drugoj utakmici iste večeri od 19 sati sastaju se MZ ČELJEVO- VOJARNA BOŽANA ŠIMOVIĆA Čapljina.

U petak se u prvoj utakmici večeri sastaju AGROFRUCTUS Čapljina- CAFFE IN Međugorje(18 sati) a u drugoj utakmici od 19 sati snage će odmjeriti MNK TIĆI Š.Brijeg- MZ OKLAJ Š.Brijeg.