VEĆ DUGO SE NISU OVAKO KLANJALI LUKI MODRIĆU Pogledajte kako je hrvatski maestro 'osudio Engleze na polaganu smrt'

Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić
Hrvatski je 'dirigent' u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja maestralno vodio igru na Santiago Bernabeuu, u paru sa sveprisutnim Nijemcem Tonijem Kroosom i upravo su njih dvojica zaslužni za 1:0 pobjedu, ali i nadmoć koju je Zidaneova momčad pokazala u okršaju s inače opasnim engleskim sastavom.

U utakmici bez previše prilika Luka i Toni su potpuno ugušuli sve Cityjeve pokušaje kreacije, a prema naprijed su kreirali gotovo sve opasnosti pred golom Joeaja Harta.

Potvrđuju to i ocjene nogometnih stručnjaka. Telegraph je Modrića proglasio igračem utakmice, a društvene mreže preplavljene su pohvalama na račun 'hrvatskog motora koji se nikad ne gasi'.

" Cristiano Ronaldo i Gareth Bale su možda najveće zvijezde Reala, ali Luka Modrić je taj koji pokreće sve na terenu. Na trenutke se činilo da je oko Hrvata nevidljivo zaštitno polje koje niti jedan igrač Cityja nije uspio probiti dok se ovaj okretao, dodavao lopte i lebdio terenom, diktirajući tempo i osuđujući protivnika na polaganu smrt. Jedina mrlja na njegovom savršenom učinku je promašaj nakon Baleovog proigravanja, ali je unatoč tomu i dalje bio daleko najbolji igrač na travnjaku", piše Telegraph.

jutarnji list