Vaha Zdravku Mamiću opalio najveći poslovni šamar ovoga ljeta

Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Zdravko Mamić, belkalem
Prema pisanju Sportskih novosti Belkalem je završio u Turskoj zbog toga što je bivši alžirski izbornik i nekadašnji trener Dinama Vahid Halilhodžić nedavno zasjeo na kormilo Trabzonspora. A kako je upravo on najzaslužniji za najveći uspjeh alžirskog nogometa u povijesti (izborili osminu finala SP-a), a sjajni stoper Belkalem, igrač koji je pokazao svoju veliku kvalitetu u Brazilu zaustavivši njemačke igrače u osmini finala, mu se htio odužiti i prihvatio je njegov poziv u Tursku. Trener Dinama Zoran Mamić je već ranije najavio da se između Dinama i Vahe vodi borba za neke igrače.

"Vaha nama neće uzeti Soudanija u Trabzonspor, to je sigurno. Međutim, mi i Vaha ‘tučemo' se za neke iste igrače, slične su nam želje, sad je pitanje hoće li završiti kod nas ili kod njega"

Belkalem je sad završio kod Vahe. To očito znači da je sad 1:1. Soudani nama, Belkalem Trabzonsporu. Smatramo da je ovo ipak bolja pogodba za Dinamo. Iako bi belkalem bio veliko pojačanje za Dinamo na stoperskoj poziciji. Možda i najveće ovoga ljeta od svih pojačanja koja su pristigla u Maksimir.