Uvijek vjerni: Predsjedniče, ne moraš se ni vraćati, tražimo odlazak Davora Šukera!

Uvijek vjerni
...te djeluje u suradnji s HNS-om sutra će izdati priopćenje povodom posljednjih događaja u hrvatskom nogometu te će zatražiti ostavku predsjednika Saveza Davora Šukera.

Nezadovoljstvo mnogih unutar nogometne organizacije, koje tinja još od Štimčeve neuspjele revolucije, kulminiralo je Hajdukovim bojkotom derbija s Dinamom iz solidarnosti prema navijačima koji su završili na "crnim listama" Mamićevog Dinama i policije. S Maksimira i Poljuda poletjele su oštre riječi, a o dosad neviđenoj krizi u HNL-u pišu mediji širom svijeta.

I Uvijek vjerni se pridružuju borbi hajdukovih navijača protiv vodstva HNS-a, a njih su već podržali i navijači Dinama i sva poštena i pravedna Hrvatska kojoj je dosta "nogometa" i odnosa kakve javnosti serviraju Mamić, Šuker i kompanija. Reprezentacije je jedina svijetla točka u "močvari" koju navijači žele isušiti. Reprezentacija je i posljednje utočište Davoru Šukeru koji uspješno izbjegava suočiti se sa stvarnošću. Umjesto da smiruje strasti između dva najveća hrvatska kluba u uređenim uredima Hiltona, putuje svijetom na račun Saveza i dogovara prijateljske utakmice.

uvijekvjerni-hb.com