Treća ovosezonska pobjeda Slavena Bilića protiv Liverpoola

Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Arsenal, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, engleska reprezentacija, englesko nogometno prvenstvo, Engleska liga, Chelsea, Liverpool, Slaven Bilić, Slaven Bilić, West Ham United, Juergen Klopp, Liverpool, Slaven Bilić, West Ham United, Manchester United, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Manchester United, Slaven Bilić, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub
Nije nedostajalo akcije u regularnom dijelu utakmice koje je završilo rezultatom 1:1, a u prvom smo poluvremenu vidjeli čak tri vratnice...

West Ham je u posljednjim minutama utakmice srušio Liverpool i izborio prolaz u peto kolo FA kupu! Jürgena Kloppa je u 121. minuti igre srušio Ogbonna! West Ham je nakon produžetaka slavio s 2:1 (1:1) i izbacio redse iz FA kupa.

Slaven Bilić je na travnjak poslao svoju najjaču momčad, dok je Jürgen Klopp još jednom u kup utakmici isprobao izmiješani sastav . Nije nedostajalo akcije u regularnom dijelu utakmice koje je završilo rezultatom 1:1, a u prvom smo poluvremenu vidjeli čak tri vratnice .

Najprije je u 16. minuti O'Brien je zatresao okvir gola, a Valencija nije uspio doći do odbijene lopte. Uzvratio je Liverpool vratnicom u 33. minuti, Benteke je odigrao za Coutinha koji je gađao iz prve. U nastavku je odmah napadač redsa pokušao glavom na samo metar od gola, ali je Randolph u posljednji trenutak njegov pokušaj zaustavio nogom. Samo pet minuta kasnije Payet je pucao iz slobodnjaka, lijepo je prebacio živi zid, ali je njegov udarac još jednom zaustavio okvir.

Pred sam kraj prvoga poluvremena, u 45. minuti West Ham je stigao do vodstva, a strijelac je nakon lijepe akcije koju je započeo Dimitri Payet bio Michail Antonio . West Ham se vratio jako brzo, nakon samo tri minute igre u nastavku i to zahvaljujući lukavo izvedenom slobodnjaku Philippea Coutinha . Brazilac se odlučio za niski udarac, a lopta je prošla u mrežu ispod živog zida čekićara koji je očekivao ubačaj u kazneni prostor.

Do isteka 90. minute rezultat se nije mijenjao, a iako se u dodatnih pola sata igre vidjelo dosta umora na igračima obje momčadi, akcije ipak nije nedostajalo. ponovno je sjajni vratar Randolph svojim obranama spašavao West Ham, a posebno će se pamtiti njegova reakcija iz devete minute produžetka kada je skinuo zicer Christianu Bentekeu .

Treću ovosezonsku pobjedu Slavenu Biliću protiv Liverpoola donio je Angelo Ogbonna u posljednjim trenucima utakmice, a mrežu je pogodio nakon Payetovog ubačaja iz slobodnjaka.