Tin Jedvaj: Prelazak u Bayer iz Leverkusena bio je čisti pogodak, želim ostati u Njemačkoj

nogomet, Tin Jedvaj, Bayer, Alen Halilović, Luka Modrić, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, ozljede, nogometaš, Tin Jedvaj, ozljeda, Europska liga, Bayer Leverkusen, Liverpool, Manchester United, Tin Jedvaj
Mladi hrvatski reprezentativac ne krije kako mu je velika želja ostati u Leverkusenu i nakon isteka posudbe...

"Dolazak u Leverkusen bio je pravi pogodak", tvrdi Tin Jedvaj u razgovoru za Sportske novosti. Jedvaj je dobio priliku i minutažu u dobrom klubu i u jakoj ligi, nastupa i u Ligi prvaka i ima razloga za zadovoljstvo.

U Leverkusenu su zadovoljni njegovim nastupima i žele otkupiti njegov ugovor od Rimljana, a sam Jedvaj nada se da će se to i ostvariti.

"Ne znam ništa o tim pregovorima jer sam potpuno koncentriran na svoju igru i na svoj napredak. Međutim želio bih ostati u Bayeru i nakon isteka posudbe. Ovdje mi se sviđa, a Bundesliga je jača od Serie A."

Iako je javnost puna pohvala za njegov nastup protiv Argentine, Jedvaj ne smatra da je odigrao nešto posebno.

"Igrao sam na stoperu koji mi je prirodna pozicija i tu sam najbolji, ali, onako iskreno, nije to bilo ništa posebno i odlično kao što se kasnije pisalo. Utakmica kao utakmica, ništa posebno."

Upravo on predstavlja jednog od igrača koji su budućnost hrvatskog nogometa, a ona je svijetla.

"Imamo fenomenalnu perspektivu, veliki broj kvalitetnih igrača i budućnost će nam donijeti puno više radosti nego dosad. Moja želja je napredovati što više i biti puno bolji nego do sada, Znam da to mogu."

Piše:
Mihaela Bradovski

hrsport.net