Teo Krešić: Cilj nam je afirmacija igrača za juniorski uzrast

teo krešić

Evo što Teo za naš portal kaže o prvom dijelu sezone.

Pozdrav vama i svim čitateljima portala HERCEGOVINA.info!
Iskoristio bih ovu priliku još jednom čestitati našim omladinskim selekcijama juniora, pionira i predpionira i njihovim trenerima na osvojenim titulama jesenjeg prvaka!

Evo kao prvo komentar na prvi dio sezone u kadetskoj konkurenciji?

Natjecateljski dio polusezone je za nama, treniramo smanjenim intezitetom a ujedno vršimo i analizu svega učinjenoga kroz odrađene treninge i odigrane utakmice u ovome jesenjem dijelu omladinske premier lige za kadete!

Da li si ti zadovoljan učinkom kadeta Zrinjskog?

Što se ekipe kadeta tiče, nismo ponovili rezultat iz prošlih sezona gdje smo na polusezoni bili među prvih pet ekipa. Završili smo polusezonu na 7.mjestu. Imamo skor od 8 pobjeda, 1 neodlučenog susreta i 6 poraza uz 20 postignutih i 15 primljenih pogodaka(uz Željezničar i Sarajevo najmanje primljenih pogodaka u omladinskoj premier ligi za kadete)!

Stiče se utisak da su ipak neki bodovi nezasluženo izgubljeni?

Stiče se dojam da smo trebali i mogli bolje što se bodovnoga učinka tiče, međutim ako se uzme u obzir da su nas iz ove generacije napustila čak šestorica veoma kvalitetnih i talentiranih igrača (trojica u Dinamo i po jedan igrač u Hajduk,Široki Brijeg i Sarajevo) i koji su trebali biti nositelji igre ove sezone, onda ovo 7.mjesto gdje bodovna razlika nije velika u odnosu na vodeće ekipe, ipak donosi nekakvu satisfakciju, pogotovo mladim igračima koji su iskočili u prvi plan! Ipak moram naglasiti da rezultat nije u prvome planu već afirmacija igrača za juniorski uzrast što se u par zadnjih sezona pokazalo veoma pozitivno! Moram spomenuti da za kadete nastupaju i dvojica perspektivnih pionira i koji su odigrali većinu prvenstvenih utakmica sa određenim uspjehom!

Ima li netko u ovoj generaciji ko odskače od ostalih?

Ne bih nikoga posebno izdvajao iz igračkoga kadra ove selekcije, međutim ima par pojedinaca koji posjeduju određeni kvalitet ali moraju još više i napornije raditi na poboljšavanju istoga! Ovo se pogotovo odnosi na kadete izlaznoga godišta, koji svojim trudom i zalaganjem kako kroz treninge tako i utakmice moraju dokazati da posjeduju određenu kvalitetu da bi mogli dogodine konkurirati za juniorski uzrast!

Kakve su tvoje prognoze za drugi dio prvenstva?

Nadamo se da ćemo u proljetnome dijelu prvenstva poboljšati položaj na ljestvici, ali što je najvažnije kroz treninge i utakmice nastaviti sa afirmacijom perspektivnih nogometaša i olakšati im prijelaz u juniorsku momčad.

Evo za kraj neka poruka našim čitateljima i navijačima Zrinjskog?

Za kraj bih poželio puno sreće i zdravlja vašim čitateljima i ovom prilikom ih pozvao da u što većem broju dolaze na utakmice omladinskih selekcija HŠK Zrinjskog! Ujedno bih poželio da sve naše omladinske selekcije koje su u vrhu svojih prvenstava uključujući i našu seniorsku momčad dogodine osvoje naslove prvaka!!