Sven Dedić: Jasno je da Zrinjski puca na obranu naslova prvaka

Sven Dedić, Stadion HŠK Zrinjski, Sven Dedić, Stadion HŠK Zrinjski
Prethodno je nastupao pet sezona za NK Zagreb, a evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Evo kao prvo otkuda te u Zrinjskom?

Pa pojavila se ta opcija za HŠK Zrinjski iz kojeg su ljudi iz uprave bili stvarno konkretni i brzi, što mi se jako svidjelo i brzo smo se dogovorili.

Koliko si znao ili čuo o Zrinjskom prije nego što si došao ovamo?

Znao sam dosta i nastupao sam jednom protiv Zrinjskog u prijateljskoj utakmici prije par godina u Mostaru s Nk Zagrebom, a kad sam dobio ponudu onda sam sve informacije dobio od Ivana Crnova koji mi je prijatelj i van terena pa tako mogu reći da sam dobro informiran.

Možeš li nam nešto reći o svojoj karijeri, za koga si sve nastupao?

Nastupao sam 5 godina za Nk Zagreb i jednostavno je doslo do zasićenja, i nisam više mogao izdržati konstantno ne isplaćivanje plaća i svega, i podnio sam zahtjev za raskid ugovora na svoju štetu, u nadi da cu naći angažman u inozemstvu, i igrom slučaja sve je propalo pa sam se u listopadu priključio Nk Lučkom da ostanem u natjecateljskom ritmu.

Što očekuješ od naredne sezone u kojoj ćeš igrati za Zrinjski?

Očekujem da ću se nametnut novom treneru, i da ću zaslužiti mjesto u prvom sastavu. A da moramo pucati na obranu naslova je jasno kao dan i sve osim toga je neuspjeh.

Koliko čujemo bio si ljubimac navijača Zagreba, da li ćeš to postati i ovdje?

Uvijek sam davao sve od sebe na terenu, i kad nisam igrao dobro uvijek bih ostavio zadnji atom snage da se nakon utakmice mogu pogledati u ogledalo i da si nemam što za zamjerit, što se tiče navijača nadam se da će Ultrasi i ostali gledatelji to prepoznati kao što su tu u Zagrebu to prepoznali i bodrili me i u dobru i u zlu.

Evo za kraj neka poruka tim navijačima Zrinjskog?

Poruka za navijače- dođite u što vecem broju na svaku utakmicu i budite naš 12. igrač da zajedno obranimo titulu.