Šukeru dođi do nas: Pogledaj kako huligani grade nasipe

Torcida, Bad Blue Boysi, kohorta, Ultras, navijači, poplave
Navijačke udruge poslale su pomoć iz svih krajeva domovine, a mnogi su tribine i transparente zamijenili hladnim rijekama, lopatama i vrećama pijeska.

Nekad ljuti rivali Torcida i Bad Blue Boysi udružili su snage na izgranji nasipa u Vrbanji zajedno s lokalnim Ultrasima i Kohortom. Dok rade na spašavanju života, nisu propustili poslati poruku Davoru Šukeru i onima koji navijače konstantno prozivaju zbog huliganizma, rasizma i homofobije.

"Navijači (čitaj huligani) pomažu u obrani Slavonije od poplava! Prizor iz Vrbanje svakako je vrijedan spomena i hvale. Stotinjak pripadnika Torcide, Bad Blue Boysa, Ultrasa i Kohorte, na igralištu, u centru mjesta, zajedno cijeli dan puni vreće s pijeskom i tovari na kamione.
Osim na punjenju vreća, navijači su bili raspoređeni i na izgradnji i utvrđivanju nasipa".

Prema informacijama s terena, jutros je u Vrbanju došla Torcida, koja je pred tv-kamerom počela pjevati "HNS pederi, nogomet ste sjebali".

Torcidaši su napravili nasip u Topoli, a čim su završili prešli su u Podgajce gdje su napravili nasip na velikom kanalu koji je potopio dio mjesta. Neki su od njih do pojasa bili u vodi i slagali vreće s pijeskom i tako su preusmjerili vodu u šumu.

"Gospodine Čičak i ostali promatrači iz okvira projekta "Izravna prevencija navijačkog nasilja", zbog čega ne dođete na teren i ne napišete neki zapisnik?! Navijači udruženo pune vreće, redaju nasipe i pjevaju: "Šuker, Šuker ti si Slavonac, zašto ne dođeš do nas", te se nekoliko puta čulo "purgeri pune vreće sa pijeskom, a tovari ga natrpavaju na kamione" (po kriterijima UEFE takvi se povici tretiraju kao regionalni rasizam)..."

izagola.hr