FOTO/VIDEO  Stevo Nikolić: Uživamo igrati domaće derbije zbog atmosfere koju naprave naši navijači

Press Zrinjski

Pred novinarima su se pojavili šef struke Plemića Branko Karačić kao i nogometaši Stevo Nikolić i Deni Simeunović.

"Svi znamo da se sutra igra hercegovački derbi. Ovo je ujedno i derbi jesensko dijela prvenstva, a poznata nam je i kvaliteta ekipe Širokog Brijega te da Široki sutra nastupa kompletan. Znamo da Široki brijeg igrao ofanzivno kao i mi, a u ovakvim derbijima nema favorita. Nadamo se da ćemo sutra bodovno biti poravnati sa Širokim Brijegom i nadam se da ćemo uz podršku naših navijača osvojiti tri boda", izjavio je Branko Karačić na početku u svom obračanju novinarima.

"Ja osobno kao i cijela ekipa čekamo da krene utakmica te da osvojimo nova tri boda. Znamo kvalitetu Širokog Brijega i mislim da će sutrašnja utakmica biti odlična. Obje ekipe znaju da igraju nogomet, a mi uživamo da igramo derbije pod Bijelim brijegom jer atmosfera koju naprave naši navijači je odlična", izjavio je prvi topnik Premier lige BiH Stevo Nikolić.

"Atmosfer u svlačionici je super i svi jedva čekamo da krene ova utakmice. Obje ekipe su odlične, ali uz podršku naših navijača vjerujem u našu pobjedu", novinarma se obratio Deni Simeunović.

"Znamo da Široki Brijeg ima problema sa napadačem. Imaju doduše sjajnog Wagnera i mislim da je sa njim na terenu ekipa Širokog Brijega jedna jaka momčad, ali bez njega to je neka sasvim druga ekipa. Znamo da Široki ima odlična krila, a u skok igri su dosta kvalitetni sa ta dva štopera. Mladi Zvonimir Kožul izrasta u jednog od najboljih igrača Širokog Brijega, ali isto tako znamo da mi imamo odlične igrače poput Denija, Pere, Nikolića, Crnova, imamo odličnu zadnju liniju i što je najvažnije imamo disciplinu. Imamo šansu da bodovno stignemo Širokog i nadam se da je nećemo sutra propustiti", rekao je Branko Karačić.

"Ovo će biti sasvim jedna druga utakmica ne onakva kao gradski derbi. Prije te utakmice mediji po meni bespotrebno pumpaju atmosferu, a i politika je prisutnija od nogometa, dok ovaj derbi sa Širokim Brijegom je nešto sasvim drugo. Ovo je pravi nogometni derbi u kojem sa siguran da će svi prisutni uživati", izjavio je Stevo Nikolić, a Deni Simeunović je nadodao:

"Sutra je drugačiji tim utakmice. Onaj pravi nogometni i pritisak je u nekom pozitivnom smislu".

Sutrašnji derbi igra se u 13:00 sati na stadionu HŠK Zrinjski.

Hercegovina.info