Sretno Cibalio i vrati nam se u Prvu ligu

Osijek - Cibalia

Naše oči i misli biti će uprte prema  Vinkovcima gdje Cibalia igra protiv Rudeša. Iskreno se nadam pobjedi na startu natjecanja, koja će biti početak niza na putu prema povratku u društvo najboljih.

Vinkovci po svemu zaslužuju da Cibalia bude u prvoj ligi. Imaju tradiciju i navijače kao malo tko na ovom našim prostorima. Ultrasi vole svoju Cibaliu bez obzira u kojem rangu ona igra, i to nije nikada bilo upitno. Stajali su oni uz svoj klub i kada je bio bitke za hrvatske pokale, ali i kada je ispadao u niži rang natjecanja. Cibalia im je svetinja, i ti momci zaslužuju da im se klub vrati u prvu ligu.

Uvijek kada pišem o našim prijateljima iz Vinkovaca sjetim se i onih kojima je Cibalia sastavni dio života. To je prekrasna obitelj Vojnić koji žive Cibaliu 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Posebno puno Cibalia znači Stjepanu i povratak u društvo najboljih bio bi mu sigurno najdraži poklon u životu. Sve što mu život nije dao Stjepan je u Cibaliji pronašao.

Cibalia je vezana uz Hercegovinu sa jako puno stvari. Navijači Cibalie su braća sa navijačima Zrinjskog, a vinkovčani svake godine dolaze na pripreme u Hercegovinu gdje su rado viđeni gosti. Tako je bilo i ove zime, a nadamo se da će slijedeće ovdje doći kao prvoligaši, te da će se konačo odigrati i prijateljsak utakmica sa Zrinjskim koju navijači oba kluba već odavno priželjkuju.

Za kraj još samo jedno: SRETNO CIBALIO

HERCEGOVINA.info