Slišković: Široki Brijeg ima kvalitetu i moć biti novi prvak BiH!

NK Široki Brijeg, Blaž Slišković
...kazao je na službenom predstavljanju pred brojnim novinarima Blaž Slišković, novi šef stručnog stožera Široki Brijeg.

Popularni „Baka" dodao je kako se ne bi ni prihvatio posla u svome drugom mandatu za „kormilom" „Plavo-bijelih" da ne vjeruje da će „Široki Brijeg ostvariti cilj i biti prvak BiH", prenosi službena klupska stranica.

Najavio je, kako se od njega i moglo očekivati, „kvalitetan, agresivan i ofenzivan Široki Brijeg koji će obradovati navijače". „Široki Brijeg ima kvalitetu i moć, uz puno poštovanje glavnih konkurenata Sarajeva, Zrinjskog i Željezničara, biti novi prvak BiH!", zaključio je Slišković, izrazivši prije toga i uvjerenje da će uspjeti u najkraćem roku otkriti razloge sadašnje krize igre i rezultata te od momčadi napraviti ono što je bila do prije nekoliko kola - neprikosnoveni lider na tablici s bodovnom prednošću u odnosu na konkurente.

Uz Kokića i Marića, novo ime u stručnom stožeru je Mario Bazina, koji je bio Sliškovićev pomoćnik i u onome prvom mandatu, 2011. godine. Bazina je, kao i Slišković, izrazio zadovoljstvo povratkom na Pecaru nakon četiri godine, naglasivši da je „privilegija raditi u najorganiziranijem klubu i u gradu u kojem sam rođen, a sve to još uz trenera kakav je Slišković". Vjeruje da će vrlo brzo uspjeti „prenijeti optimizam na momčad" .

Klupski direktor Josip Bevanda još jednom se zahvalio bivšem treneru Slavenu Musi na svemu što je učinio (osvojio Kup 2013., viceprvak 2014., afirmirao mlade igrače, ostavlja momčad na prvom mjestu i u poluzavršnici Kupa ...), istaknuvši kako „odluka o razlazu nije bila lagana, ali i da je klub iznad svih", prenosi službena klupska stranica.

Sa Sliškovićem za „kormilom", dodao je Bevanda, vjerujem da ćemo biti prvaci i ući u finale Kupa BiH, odnosno iskoristiti prigodu da donesemo dva trofeja na Pecaru.