Slaven Musa: Nedostaje nam samo gol da se to zakotrlja

NK Široki Brijeg, FK Željzničar, Andrija Anković, Memorijal Andrija Anković, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Radnik, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NS BIH, NK Široki Brijeg, pripreme, Slaven Musa, NK GOŠK Gabela

Široki je u posljednje dvije utakmice, sa Slobodom kod kuće i na strani kod Slavije, remizirao bez golova i ostavio dojam nedorečenosti. S tom se konstatacijom složio i šef struke Slaven Musa, piše Dnevni list.

- S obzirom na igru i dominaciju u drugom poluvremenu u obje utakmice, ne mogu biti zadovoljan osvojenim bodovima, rekao je, pa dodao: Stvorili smo dosta prilika, ali nije bilo koncentracije kod realizacije. Imam osjećaj da nam treba samo taj jedan gol da se to zakotrlja.

Neizravno, vjerojatno je pomislio i na Ivana Krstanovića. Zaigrao je u tri utakmice do sada, još se čeka njegov pogodak.

- Očekivano je da ga ne ide odmah u startu, jer ipak je iza njega višemjesečna stanka, kao i ozljeda zadnje lože. Ali na treninzima je sjajan, ulazi u šanse, a i bez tog gola, koji možda dođe već u prvoj slijedećoj utakmici protiv Olimpica, jako je koristan za ekipu.
Imat će Leteća tvrđava, kako su u Dinamu prozvali stasitog napadača, priliku zabiti u Vukovaru, gdje će Musa danas povesti momčad - u obranu naslova pobjednika Memorijala Blage Zadre. U petak u 15.30 protivnik je Hajduk, a onda u nedjelju čeka još utakmica s jednim od sudionika drugog polufinala, Vukovar - Osijek.

-Uz dvije utakmice bit će to u kompletu, kao i do sada, jedno ugodno druženje u Vukovaru, svojevrsni "team building". Uvijek je lijepo otići tamo, a nekako je uvijek ispadalo da nakon Memorijala Blage Zadre uđemo u formu.

Situacija s kadrom nije idealna.

- S nama ne idu Ćorluka i Menalo koji su s mladom reprezentacijom, a imamo i par ozlijeđenih igrača. Naša dvojica ponajboljih igrača ove sezone, Pehar i Kožulj, su među njima, kao i Crnov. Pehar i Crnov, koji i uoči puta normalno treniraju, vjerujem da će zaigrati barem pola sata..., ako ne protiv Hajduka, onda u drugoj utakmici. S Kožuljem je situacija nešto delikatnija.

Srećom, snimci su pokazali da nema težeg oštećenja, ali njega to i dalje boli. Vidjet ćemo, možda se brzo oporavi, a možda to i potraje.
Najavio je Musa i povratak na teren Borisa Pandže, kao i nastup Nigerijca Goodnessa Ajayija, igrača posuđenog iz Rijeke za kojeg je konačno riješena papirologija.