Slaven Bilić seli u Bundesligu?

Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić, danijel pranjić, vatreni Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, hrvtaska vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić

... će raditi sljedeće sezone i dalje je nepoznanica.

U njemačkim medijima procurila je informacija da je Schalke smijenio aktualnog menadžera Roberta Di Mattea, a Bilić slovi kao jedan od potencijalnih kandidata za njegovog nasljednika.

Biliću Njemačka nije strana, budući je od 1993. do 1996. godine tijekom igračke karijere nosio dres Karsruhera čiji je ujedno bio kapetan. A i otkada je započeo trenersku karijeru Bilića su tražili iz Njemačke, preciznije, upravo iz Schalkea i to 2009. godine u periodu dok je još bio izbornik Vatrenih.

Ima li istine u nagađanjima da bi Bilić mogao preuzeti Schalke pokazat će vrijeme, a sudeći prema engleskim kladionicama puno su izglednije šanse da Hrvat preuzme klupu svog drugog bivšeg kluba, a riječ je o West Hamu.

Naime, Bilić i Steve McClaren su najveći favoriti za nasljednika Sama Allardycea.

Sportski.net