FOTO  Safete baci pogled na napadače Zrinjskog

Stadion HŠK Zrinjski, predpioniri, pioniri, kadeti, juniori, !hej Liga, Plemići, HŠK Zrinjski, Fk Mladost Velika Obarska, Stevo Nikolić, Stadion HŠK Zrinjski, Ivan Crnov, Stevo Nikolić, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Stevo Nikolić, nogomet, Stadion HŠK Zrinjski, Safet Sušić Pape, Stevo Nikolić, Ivan Crnov, Stadion HŠK Zrinjski, Stevo Nikolić, Ivan Crnov, Safet Sušić Pape, Stadion HŠK Zrinjski, Ivan Crnov
...a prije njega i Vedad Ibišević izbornik reprezentacije Safet Sušić je za federalne medije izjavio da nema alternative za njih dvojicu.

Nemamo mi zamjenu za Džeku i Ibiševića, ni blizu kvalitetnog igrača. Koga ja mogu pozvati i ako Džeko ne bude spreman? Nemamo alternativa u napadu. Moramo sačekati i vidjeti kakve je prirode njegova ozljeda," riječi su Sušića koje je prenio sportsport.ba.

Izbornik Sušić očito nema (ili neće da ima) uvida u Premijer nogometnu ligu BiH, jer da ima znao bi da su igrači Zrinjskog Stevo Nikolić i Ivan Crnov u sjajnoj formi, te da su nogometaši aktualnog prvaka BiH.

Podsjećamo u dosadašnjem dijelu Premijer lige BiH Nikolić je dao 8, a Crnov 6. pogodaka i čine sjajan tandem, i kao takvi zaslužili su već odavno poziv u reprezentaciju.

HERCEGOVINA.info