Ronaldo otkrio surovu realnost o Luki Modriću

real madrid
Intervju s Ronaldom na web siteu Marce objavljen je u petak, a tekstu se novinari Carlos Carpio, Gianni Valenti i David G. Medina osvrću i na činjenicu koja jako boli sve navijače Los Blancosa. Naime, Real Madrid je naslov u Primeri posljednji put osvojio 2012. godine, a Cristiano Ronaldo je naglasio važnost osvajanja domaćeg trofeja ove sezone.

"Klub poput Reala ne može biti predugo bez naslova prvaka Španjolske. To je natjecanje u kojem moramo biti konstantniji, uvjereni smo da ove sezone možemo osvojiti prvenstvo," rekao je Cristiano Ronaldo i dodao kako neće biti jednostavno pobjeđivati bez nekoliko važnih ozlijeđenih igrača. Odnosno, kako će Realu teško biti pobjeđivati bez, između ostalog i Luke Modrića, prenosi net.hr.

"Trebamo biti iskreni, potrebni su nam kvalitetni nogometaši. Teško je zamijeniti Modrića, Ramosa i Casemira, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini," rekao je Portugalac za Marcu i istaknuo kako su u momčadi svjesni da i ove sezone mogu osvojiti naslov prvaka Europe i tako ući u povijest.

‘Moja motivacija leži u tome što želim i dalje pisati povijest'

"U svlačionici smo razgovarali o tome kako možemo postati prva momčad koja je uspjela uzeti uzastopne naslove u Ligi prvaka. Naravno da će biti teško, očigledno postoji razlog zašto nikada niti jednoj momčadi to ranije nije uspjelo," zaključio je Ronaldo, a Marca je posebno izdvojila njegovu izjavu u ovom intervjuu koja puno toga govori ovom čudesnom nogometašu.

"Moja motivacija leži u tome što želim i dalje pisati povijest u najboljem klubu na svijetu".