Real s Modrićem vrijedi 12 igrača, a bez njega - 10!

Luka Modrić, film, Luka Modrić, Zrinjski Mostar, film, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Split, Osijek, Tomislav Bašić, Luka Modrić, Luka Modrić, Ivica Olić, ozljeda, Luka Modrić, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Luka Modrić, SP Brazil, Hrvatska, Luka Modrić, ozljeda, podrška, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, real, Real Madrid, Zinedine Zidane, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Hrvatska zemlja, kosovo, Hrvatska zemlja, grčka
o se je jasno osjetilo prošle sezone. Izbivao je "magični" Modrić četiri mjeseca, izostali su i trofeji na policama na Bernabeuu. I zato svaka vijest o tome da Modrić ima i najmanju ozljedu u Madridu dočekana sa - "srčanim udarima".

Jer Modrić je taj koji pokreće bijele i ozbiljnija ozljeda tog hrvatskog nogometaša mogla bi biti pogubna za Beniteza i njegove. Jer kada je Modrić u momčadi Real igra sa 12 igrača, a kada ga nema, bijeli broje njih samo - 10.

Luka pokreće Real u napadačkim, ali i defenzivnim akcijama. Toni Kroos? Njegova forma dramatično je opala i on se danas ne može usporediti s genijalnim Hrvatom.

Real se tako moli da ozljeda nije ozbiljna jer svaki puta kada kraljevski klub zaigra bez Modrića je u pitanju čisti - ruski rulet. Jer Real ovisi o Modriću, daleko više nego o Ronaldu...

goal