Real Madrid osigurao 20 mjesta u svom kampu za bh. talente iz Amerike

Real Madrid
...i osigurao 20 mjesta za najtalentiranije mlade nogometaše bh. korijena iz Amerike u svom kampu.

Svjetsko prvenstvo bh. dijaspore u futsalu će biti održano u Piacenzi od 20. do 22. svibnja u organizaciji Svjetskog saveza dijaspore BIH, a slavni Real Madrid će na adresu SSDBiH poslati dres kraljevskog kluba. Realov dres bit će doniran najboljem igraču prvenstva, priopćeno je iz SSDBiH.

Najzaslužniji za to je Zlatko Marić, bivši nogometaš Sarajeva a trenutno generalni organizator fondacije ''Real Madrid Foundation'' za Bosnu i Hercegovinu i zemlje iz okruženja, koji već dugi niz godina organizuje kampove za talentiranu djecu s prostora bivše Jugoslavije.

Plan fondacije "Real Madrid Foundation" je da donirani dres bude prvi korak suradnje između Real Madrida i cjelokupne bh. dijaspore, s ciljem da što više mladih bh. talenata posjeti trening kampove kraljevskog kluba.

Pored suradnje sa SSDBiH, "Real Madrid Foundation" je uspostavila kontakt i s organizatorima kampa za bh. talente u SAD-u (Denver) i osigurala 20 mjesta za najtalentiranije mlade nogometaše bh. korijena iz Amerike na kampu u Madridu. Kamp će biti održan od 18. do 25. lipnja u ''Valdebas trening centru'' slavnog Real Madrida.