Procurila tajna s Poljuda: Odzvonilo Igoru Tudoru?!

Igor Tudor
Iz poljudskih kuloara pročulo se kako je jedan bivši djelatnik Hajduka blizak ljudima iz Nadzornog odbora otkrio njihovu odluku. U ponedjeljak je navodno na tajnom zasjedanju NO Hajduka odlučio kako više nema strpljenja za Igora Tudora.

Aktualnom treneru Hajduka zamjeraju loš početak sezone u kojem je njegova momčad čak šest puta s terena izlazila pognute glave. Poraz od Rijeke (4:2) i Dnjipra (2:1) se vjerojatno nisu mogli izbjeći, no Dundalk na Poljudu (1:2), Šahter u Karagandiju (2:4), Osijek u Gradskom Vrtu (0:2), te posebno ovaj zadnji protiv Dinama (2:3), iznervirali su čelne ljude kluba.

Točnije, Tudor je svojevoljno odlučio žrtvovati 3 boda protiv Osijeka i na teren poslao rezervnu momčad, a sve kako bi momčad bila što svježija za ključne utakmice protiv Dnjipra i Dinama. No, dogodilo se ono najgore. Osijek je rutinski slavio protiv Hajduka, Dnjipro izbacio Bijele iz Europe, a Dinamo u ludom preokretu došao do sva tri boda na Poljudu.

Tudorova ideja nije uspjela, a NO Hajduka je odlučio kako strpljenja više nema. Strateg Bijelih ima tek toliko vremena da u reprezentativnoj stanci pripremi momčad kako bi počeo nizati pozitivne rezultate. Prvu i, čini se, možda i jedinu priliku će imati na teškom gostovanju protiv Zagreb u Kranjčevićevoj (14.09). Ako ne uspije, Tudor će postati bivši!

Sportski.net