FOTO  Press konferencija povodom utakmice HŠK Zrinjski - FC Zurich - UEFA Youth League

juniori press zrinjski

... HŠK Zrinjski sutra sa početko u 18:00 sati odigrati aktualni juniorski prvak Bosne i Hercegovine momčad Zrinjskog i juniorski prvak Švicarske momčad Zuricha. Nazočni novinarima obratili su se trener juniora Zrinjskog Nenad Gagro.

"Nismo nešto posebno razmišljali o uspjesima, bitno nam je doći odigrati utakmicu onako kako možemo i kako smo se pripremali za te dvije utakmice te predstaviti naš klub u najboljem svjetlu".

Nenad Gagro istaknuo je kako su od prošle godine ostala samo dva igrača koja nastupaju ove godine u juniorskoj momčadi:

"Ovo je jedna nova ekipa, još uvijek smo u fazi uigravanja, a naši posljednji rezultati pokazuju da smo na dobrom putu da ostanemo na vrhu ljestice."

Nakog Gagre novinarima su se obratili i ladi nogometaši Zrinjskog Josip Miketek i Marijan Ćavar igrači su koji su prošle sezone osvojili juniorsko prvenstvo BiH.

"Neopisiv osjećaj je vratiti se u pobjedničku generaciju i drago mi je što ću moći pomoći svojoj momčadi. Očekujemo pobjedu, dat ćemo svoj maksimum od prve do zadnje minute", naglasio je Miketek.

Marijan Ćavar također vjeruje u sutrašnju pobjedu i dobar rezultat.

"Želimo na najbolji način pokazati se u Europi i ostvariti najbolji rezultat. Prošle godine je možda bilo lakše igrati sa starijim momcima, ali većina njih je otišla, prilagođavamo se i uigravamo pa se nadam da ćemo na kraju ostvariti povoljan rezultat.

Ulaz na sutrašnju utakmicu besplatan je, a uzvrat se igra 19. listopada u 17 sati u Švicarskoj.

Utakmica 1. kola juniorske Lige prvaka HŠK Zrinjski Mostar - FC Zürich moći će se pratiti uživo na YouTube kanalu Zrinjski TV HD od 18sati.

Ovo je četvrta sezona odigravanja omladinske Lige prvaka, prvi naslov odnijela je Barcelona, potom je Chelsea povezao dva trofeja.