Potres u Maksimiru: Ante Ćorić izbačen iz momčadi!

GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek, kadeti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Nikola Vlašić, talent, talenti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, ugovor, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, nogometaš, transfer, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo
Potvrdio je to sam mladi igrač iznimno emotivnim obraćanjem na svojoj službenoj Facebook stranici, objavi koja će sigurno postati novi slučaj u Maksimiru. Jer, ono što piše sugerira da je Ante Ćorić izbačen iz momčadi!

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put."

"Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja cu pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!"

Inače, tijekom dana Željko Sopić je na presici istaknuo...

"Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne stavljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam tražio od njega."

SD