Ponovo nas snijeg iznenadio 17. kolo PL BiH će biti odgođeno?

NS BIH, Safet Sušić, NS BIH, KUP BIH, nogomet, NS BIH, raspad, NS BIH, tučnjava, FK Radnik, FK Željezničar, bh nogometna reprezentacija, igranje, Široki Brijeg, Mostar, nogometni savez BIH, Premijer liga BiH, snijeg, odgoda, NS BIH, kazne, bodovi, NS BIH, kazne, Premijer Liga BiH pregled, NS BIH, NK Široki Brijeg, FK Velež, premijer liga BIH natjecanje, NS BIH, kazne, eufa, Premijer Liga BiH pregled, nogomet
..."iznenadile" u ožujku mjesecu te će tako ljubitelji najvažnije sporedne stvari ovog vikenda morati pratiti europske lige, umjesto naše Premijer lige.

Nakon utakmice u Gradačcu i svojevrsne kaljuže, kakva se ne pamti, gdje su uvjeti za igru bili na granici regularnosti, sada smo dovedeni u pat poziciju sa snježnim padalinama.

Početkom tjedna najavljene su padaline i već tada je bilo jasno da, ako do toga dođe, ligaško kolo se neće igrati. 17. kolo će biti prolongirano za neka bolja toplija vremena.

Bosna i Herecgovina je jedina država na svijetu, koja je bila domaćin Zimskih olimpijskih igara, a koju iz godine u godinu snijeg iznenadi svake zime.

Na potezu su organi NS BiH, ali pored toga što će se baviti ovom odlukom trebali bi se baviti i infrastrukturom kao jednom od osnova kvalitetnog natjecanja.

Nadamo se da će snježne padavine imati milosti i "pustiti" naše nogometno natjecanje da se nastavi. Šanse da se to desi ovog vikenda su male, gotovo nikakve, ako snijeg nastavi padati ovim tempom, a upitne postaju i utakmice Kupa BiH, planirane za narednu srijedu.

sport033.com