Pogodak Mandžukića,Bayern u finalu Kupa

FC Bayern, Mario Mandžukić, Viktorije Plzen, Bayern, Mario Mandžukić, Svjetsko klupsko prvenstvo, Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Mario Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Borussia Dortmund, FC Bayern, Bundesliga, Mario Mandžukić, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, Bayern, Real Madrid, Mario Mandžukić, nogomet, Bundesliga, FC Bayern, FC Bayern, Manchester U, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Bavarci, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, Liverpool, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, nogomet
Bavarci, koji su branitelji naslova, poigrali su se s Kaiserslauternom. Seriju pogodaka otvorili su Bastian Schweinsteiger (24) i Toni Kroos (32) u prvom dijelu, a na 3:0 povećao je Thomas Müller u 50. minuti iz kaznenog udarca. Gosti su počasni pogodak postigli preko Simona Zollera u 60. minuti, a zatim je Mandžukić u 78. minuti povećao prednost na 4:1. Konačan rezultat postavio je Mario Götze (90).

Bayern će u finalu igrati protiv Borussije Dortmund, koja je u utorak s 2:0 pobijedila Wolfsburg. Finale je na rasporedu 17. svibnja u Berlinu.

hrt.hr