Pobjednik Božićnog turnira u Fojnici - BEER BAR Busovača

nogomet, Grude, nogomet, Sloga Ljubuški, nk grude, nogomet, nogomet, Europska liga, unirea, HNK Čapljina, NK Bigeste, nk sloga, liga mz, Ljubuški, HNK Čapljina, nk sloga, HNK Brotnjo, hnk kupres, HNK Grude, pogodak, nogomet, ep, nogomet, Travnik, namještanje utakmica, milan, talijanska liga, nogomet, nogomet, španjolska liga, Hajduk, Dinamo, RNK Split, malonogometni turnir, malonogometni turnir, dario župarić, Cibalia, Vatreni, mali nogomet, mali nogomet, mali nogomet, safet altić, italija, namještanje utakmica, Marko Bošković, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Stolac, malonogometni turnir, nogomet, Rama, turnir, turnir, Stolac
Udruženje za sport i rekreaciju "KATARINA" Fojnica kao organizator ove sportske manifestacije već jedanaesti put pokušava da pravim i istinskim zaljubljenicima u mali nogomet omogući da igraju ili gledaju FUTSAL u njegovom najkvalitetnijem obliku što se tiče BiH.

Na posljednjoj utakmici reprezentacije BiH u FUTSALU protiv Francuske bilo je pozvano 14 igrača od kojih je 11 nastupilo na ovogodišnjem Božićnom turniru u Fojnici, no nijedan od njih nije "vidio" ni polufinale !?
Zasluge za to pripadaju "domaćim" momčadima koje su znale da se kvalitetno nose sa favoriziranim protivnicima i korak po korak, na turniru koji je trajao 17 dana, u kojem su odigrane 62 utakmice, a na kojem je nastupilo 26 momčadi sinoć smo dobili i pobjednika/osvajača turnira.
U finalnom susretu sastali su se VETERINARSKA STANICA & MESNICA ŠANDOR Fojnica (rekli bi smo domaća i blago favorizirana momčad) protiv mlade momčadi BEER BAR Busovača koja je već ranije svojim nastupima oduševila gledatelje u Fojnici.
Očekivala se i desila se gromoglasna podrška "VETERINARIMA/MESARIMA" sa tribina koje nisu mogle da prime više gledatelje pa su vrata dvorane zatvorena zbog sigurnosti. I onda, ono što je slabo tko mogao očekivati; vrlo brze dvije kontre za 0:2, pokušaj vraćanja u "egal" 1:2 i odmah u sljedećem napadu "Pivari" se odvajaju na 1:3. U drugom poluvremenu vrlo dobar nogomet, na 2:5 "VETERINARI/MESARI" igraju sa vratarem/igračem , zabijaju 2 gola i imaju dva napada za izjednačenje....Bezuspješno....
POBJEDNIK TURNIRA JE "BEER BAR" Busovača !!!
I tada ono što smo godinama čekali i nadali da će se desiti !!!!!!
Svi u dvorani, bez obzira na poraz "domaće" momčadi, ustaju i dugim aplauzom nagrađuju nogometaše "BEER BAR" -a !
ČESTITAMO I OSVAJAČU TURNIRA I GLEDATELJIMA NA TURNIRU !!!

- REZIME TURNIRA -

* 11. Tradicionalni malonogometni Božićni turnir - Fojnica 2014
* Organizator: Udruženje za sport i rekreaciju "KATARINA" Fojnica
* Prijavljene i učestvovale 26 ekipe iz Sarajeva, Kiseljaka, Kreševa, Busovače, Viteza, Visokog, Kaknja i Fojnice.
* 17 dana natjecanja, odigrane 62 utakmice
* Osvajač turnira : BEER BAR Busovača
Nagrada pehar, diploma i 4.011 KM
* 2.mjesto . VETERINARSKA STANICA & MESNICA ŠANDOR Fojnica
Nagrada pehar, diploma i 1.011 KM
* 3. mjesto :2.PJEŠAČKA BOJNA Kiseljak
Nagrada pehar, diploma i 511 KM
* RESPECT FAIR-PLAY MOMČAD : "ŠUMAPLOD" Fojnica
* NAJDAROVITIJI MLADI IGRAČ : Semir Tiro
* Najbolji vratar turnira : Josip Ćosić iz BEER BARA
* Najbolji igrač turnira : Ermin Ramić iz BEER BARA

Pehare, diplome i nagrade uz predsjedika "KATARINE" Josipa Puljića najboljima su uručili:
- Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ-a BiH
- Josip Kvasina, predsjednik Sabora ŽSB
- Bogomir Barbić, predsjedavajući OV Fojnica
- Elvedin Kapo, direktor Reumala
- fra Nikica Vujica, fojnički gvardijan
- Branko Stanić, predsjednik OO HDZ-a Fojnica
- Jakov Gavran, dopredsjednik HKD Napredak
- Najim Softić, podpresjednik Nogometnog Saveza SBK/KSB
- Branko Golub, vijećnik u OV Fojnica
- Vanja Oroz Jukić, vijećnik u OV Fojnica
- fra Domagoj Šimić, voditelj Frame Fojnica
i Ilija Cvjetković, dopredsjednik "KATARINE" Fojnica

"Samim završetkom ovogodišnjeg Tradicionalnog malonogometnog Božićnog turnira, počinju pripreme za dvanaesto izdanje. Zaista, bit će teško ponoviti ovakav spektakl nogometa u Fojnici, trudit ćemo se i dalje, a računamo na veću podršku onih ljudi nas "predstavljaju" i "vode računa" o ovakvim projektima, a koji znaju zatvoriti oči i ne vidjeti punu dvoranu u Fojnici i kvalitetno sportsko druženje oko 300 natjecatelja. Sretne Božićne i Novogodišnje blagdane žele Vam članovi Udruženja za sport i rekreaciju "KATARINA" Fojnica i akobogda, vidimo se dogodine na 12. Tradicionalnom malonogometnom Božićnom turniru - Fojnica 2015."

Fojnica, 22.12.2014..