On stoji iza napada na Dinamov autobus: Vođa vukovarskih Grobara i hrvatski policajac!

Vukovar, GNK Dinamo Zagreb, napad
Kad su igrači krenuli prema autobusu vidjeli su da im je autobus išaran, a učinili su to navijači Partizana iz Vukovara. Na jednom dijelu autobusa sprejem je na ćirilici ispisano GV (Grobari Vukovar) 1976, javlja Večernji.

Ubrzo nakon što se za ovaj incident pročulo po hrvatskoj javnosti, Velimir Bujanec je na svom Facebooku objavio navodne informacije o identitetu počinitelja. Poruku Bujanca prenosimo u cijelosti:

"OTKRILI SMO GA!

Iza napada na autobus GNK "Dinamo", koji se dogodio danas u Vukovaru stoji Saša Mačvan, vođa vukovarskih "Grobara" i djelatnik vukovarske policije!

Ovu nevjerojatnu vijest primili smo upravo iz Vukovara i potvrđena je iz više nezavisnih izvora. Podsjetimo, danas je u Vukovaru ćirilicom išaran autobus zagrebačkog "Dinama", čija je ekipa došla na memorijalni nogometni turnir, u spomen na legendarnog generala Blagu Zadru. Na autobus "Dinama" sprejom je išaran propoznatljiv znak "Grobara", a policija autobus nije čuvala - sada je jasno i zašto!

Navijači beogradskog "Partizana", poznatiji kao "Grobari", u Vukovaru se okupljaju u udruzi pod nazivom Klub navijača "Parni valjak". Predsjednik udruge je Saša Mačvan, poznati "Grobar" i Ostojićev milicajac kojeg hrvatski porezni obveznici plaćaju da čuva ćirilićne ploče i organizira napade na Dinamo!" - stoji na Facebooku Velimira Bujanca.

sloboda.hr